viktminskningsprogram: välj en som är rätt för dig

Melinda Ratini, DO, M; på September 28, 2015

När du letar efter ett viktminskningsprogram, är det klokt att leta efter en som kommer att uppfylla dina behov och ställa dig upp för långsiktig framgång.

I allmänhet, leta efter program som fokuserar på stadig viktminskning – cirka 1-2 pounds per vecka.

Medan du väljer ett program, ställa dessa frågor

Har personalen inkluderar kvalificerade rådgivare och vårdpersonal som registrerade dietister, läkare och övningphysiologists; Hur begränsad är livsmedelsval; Som sätter din viktminskning mål: du, eller någon annan; Hur många procent av människor avsluta programmet; Vad är den genomsnittliga viktminskningen bland människor som avslutar programmet och efter ett år; Hur många procent av befolkningen har problem eller biverkningar? Vilka är dessa problem; Finns det ett underhållsprogram för att hålla vikten nere när du förlorar det? Att upprätthålla viktminskning är viktigt, så det bör finnas en plan för detta; Vad är den totala kostnaden, inklusive livsmedel eller kosttillskott som krävs?

Om du planerar att förlora mer än 15 till 20 pounds, har några hälsoproblem eller ta medicin regelbundet, tala med din läkare innan du påbörjar någon viktminskning programmet.

Om du planerar att använda en mycket-kalorifattig diet, definitivt se din läkare först och checka in med honom / henne hela din kost.

KÄLLOR

National Institute of Diabetes and Digestive och Kidneysjukdomar: “Att välja en säker och framgångsrik viktminskningsprogram” och “viktminskning för livet.

Mayo Clinic: “Viktminskning. Att välja en kost som är rätt för dig”

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …