Vad är din kost underskott?

Den som är på en modefluga kost är smärtsamt medveten om vissa saker som saknas nu från tallrik. Åh, vad du längtar efter de enkla saker du tog för givet – burgare med bun, snabbmat bagel som inte kräver din skrapning tre fjärdedelar av färskost med en servett, enkelheten i att hälla en behållare halv-och halv till ditt kaffe istället för att låta muggen kallna medan du väntar på servitrisen att föra kanna skummjölk.

Men inte allt som din diet plan förbjuder lämnar en sådan uppenbar hål i ditt liv. Det kanske inte är en bra sak. Utan er märker det, kan din faddiet skära ut livsmedel som ger dig viktiga vitaminer och näringsämnen du verkligen behöver.

Medan förlora vikt är naturligtvis bra för din hälsa, är det inte det enda du behöver oroa dig. Men det är allt någon faddiet är utformad för att göra. Bra kost är ofta ovidkommande.

Jag tror att folk glömmer bort näring när de bantning “, säger Elisa Zied, RD, en taleskvinna för Dietetic Association.” Men om du inte får bra kost, du kommer inte att må bra.

Så förutom de mycket missade pommes frites och glass, vad kanske du lämnar ut din kost? talade vissa experter att ta reda på vad som saknas från modefluga kost planer. I vissa fall kan det vara ganska mycket.

Självklart, menar vi inte att överdriva problemet. Du kommer inte att släppa död från en näringsbrist efter några månader av att följa en modefluga diet plan. Vår nations akutmottagningar är inte översvämmas med modefluga dieters som låg av skörbjugg och rakitis.

Men det är lätt att underskatta problemet också. Kronisk näringsbrist kan få dig att känna nedsliten och sjuk.

Jag ser definitivt människor som har näringsmässiga problem från bantning “Zied berättar.” Du måste få laboratorietester för att se. Men ibland är det uppenbart. Deras hud är sälg, deras läppar spricker, eller att de har dålig andedräkt.

Näringsbrist kan leda till allvarligare problem också, särskilt för personer som redan har andra medicinska tillstånd. Många vitaminer och näringsämnen har visat sig hjälpa till att förebygga allvarliga sjukdomar, som cancer och hjärtsjukdomar. Klibba till en obalanserad diet under en lång tid kan leda till allvarliga konsekvenser.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa