behandling av nervsmärta (neuropati): OTC smärtlindring

Smärtlindring Trender

Oavsett orsaken, kan nervsmärta vara ett allvarligt och försvagande tillstånd. Människor som har det ofta behöver hjälp från en läkare och receptbelagda behandlingar.

Mer än 100 miljoner många människor i världen har kronisk smärta. Om du är en av dem, kontrollera det kommer sannolikt att kräva att söka efter behandlingar utanför medicinering; Det beror på smärtstillande medicin, medan hjälpsam, ofta inte kan ge fullständig lindring av smärta. Det kan minska men inte eliminera smärta; Carla Ulbrich, 45, är villig att använda medicin för att hjälpa till att kontrollera hennes kronisk smärta. Men hon ser det som bara en bit av hennes övergripande plan. Under de senaste 20 åren, har lupus och fibromyalgi orsakade smärta att pyra och …

Andra kosttillskott används ibland som behandlingar för nervsmärta. Det finns vissa preliminära bevis för att några av dem – som acetyl-L-karnitin, alfa-liponsyra och gamma linolensyra – kanske hjälpa till med nervsmärta som orsakas av diabetes. Dock är bevisen inte clea; mer forskning behöver göras. Kontrollera alltid med en läkare innan du börjar ta ett tillägg regelbundet.